ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η εταιρεία – προϊόντα και υπηρεσίες

Η εταιρεία με επωνυμία «NEXUS E.E.» και διακριτικό τίτλο «ΑΞΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ» με έδρα την Εμμ. Μουντάκη 22 στα Χανιά, Κρήτη, Ελλάς, αριθμό τηλεφώνου 2821055243, και email: info@axonpest.gr δραστηριοποιείται στο χώρο της καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών κατοικημένων χώρων, καθώς και της εμπορίας και τοποθέτησης φίλτρων νερού.


Πληρωμή προϊόντων και υπηρεσιών

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής και μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass


Πολιτική επιστροφών & ακυρώσεων προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς όπως αυτή αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε αυτή την περίπτωση σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον: Επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2821055243 ή στο 6974784466 και ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 20:00, ώστε να μας γνωστοποιήσετε ότι επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος. Το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από τον πελάτη. Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής. Για τα είδη που έχουν ειδική εργοστασιακή συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους. Να μην έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί τυχόν ταμπελάκια ή ετικέτες κλπ. που ενδέχεται να έχουν επάνω τους τα προϊόντα. Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς του. Το προϊόν συνοδεύεται από κάποια προσφορά (π.χ. δώρο), θα πρέπει να επιστραφούν και τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην προσφορά αυτή. Μας αποστείλετε τα προϊόντα αποκλειστικά μέσω courier στα στοιχεία της εταιρείας όπως αυτά αναγράφονται στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος με δική σας επιβάρυνση των εξόδων αποστολής. Σημαντικό: Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αποκλειστικά μέσω λογαριασμού τραπέζης όπου τα στοιχεία του λογαριασμού (δικαιούχος) είναι ίδια με αυτά που είχαν δηλωθεί κατά την παραγγελία του προϊόντος. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία.


Πολιτική παράδοσης προϊόντων

Η παράδοση και παραλαβή των προϊόντων μας, γίνεται μόνο από το φυσικό μας κατάστημα.


Ασφάλεια συναλλαγών

Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Ελληνικά: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.